AEOS – futuristista kristallikosmetiikkaa

22.1.2022 | Laura Eskola

AEOS on futuristinen, vallankumouksellinen ja huippulaadukas luonnonkosmetiikkasarja Iso-Britanniasta. Kauneusrintamalla AEOS erottuu massasta ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan positiivisesti yllättäen. Samassa paketissa on biodynaamisesti viljeltyjä luomuraaka-aineita, energisoitua vettä ja kirsikkana kakun päällä (tai tässä tapauksessa ametistina voidepurnukan päällä) – kyllä, ihania kristalleja! Joko innostuit?

Kauneustoimittajien ylistämä ja kymmeniä palkintoja kahminut AEOS on kaunis ja minimalistinen kosmetiikkasarja. Nämä esteettiset putelit sopivat myös tarkan tyylisilmän omaavan sisustajan kylpyhuoneeseen.

Kauden kampanjassa

Kaikki AEOS tuotteet -30% ja kahden tuotteen ostajalle kaupan päälle Starter Kit!

aeos sample kit

Tässä muutama AEOS tuotetärppi:

  •  Palkittu Realive Serum sisältää hyaluronihappoa, joka tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Kiinteyttävää seerumia voi käyttää koko kasvojen lisäksi myös herkälle silmänympärysiholle harakanvarpaita siloittamaan.
  • Kuivan ihon pelastaja, TLC Renewal Face Cream ravitsee ja rauhoittaa. Sopii erityisen hyvin myös herkistyneelle iholle sekä ihottumien hoitoon. Kasvovoide on täynnä ihoa hellivää E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja.
  • Cleansing Oil dé-Maq on vallankumouksellinen puhdistusöljy, joka auttaa normaalia ja kuivaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteuden. Tasapainottaa myös rasvoittuvaa ihoa ja sekaihoa, joten tämä herkullinen puhdistusöljy on ihanteellinen kaikille ihotyypeille ympäri vuoden.
  • AEOS sarjaan kuuluu myös vartalonhoitotuotteita; aisteja stimuloiva suihkusaippua ja harmonisoiva vartalovoide.
  • Jos haluat aloittaa varovasti, aloita kokeilu Starter Kitillä. Valitse Starter Kit Pink jos kaipaat elämääsi lisää lempeyttä ja rakkautta tai Starter Kit Blue jos haikailet sisäistä rauhaa sekä tyyneyttä.

AEOS tulee sanoista Active Energised Organic Skincare, eli vapaasti suomennettuna jotakuinkin aktiviinen energisoitu luomu ihonhoito. Ja sitä AEOS kirjaimellisesti onkin.

Aktiivisuus

AEOS farmilla raaka-aineet kerätään kun niiden ravinteet ja mineraalipitoisuus on aktiivisimmillaan. Luonnon raaka-aineet sekoitetaan puhtaaseen veteen, rikastetaan kristallienergioilla ja maksimoidaan synergistisesti ravitsemaan ihoa tavalla, jonka se ymmärtää intuitiivisesti. Kaikki raaka-aineet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Energisointi

Tuotteissa käytetty vesi on peräisin arteesisesta maaperästä, jossa ei ole fyysisiä tai energeettisiä epäpuhtauksia, joita löytyy tavallisesta hanavedestä. Energisten ominaisuuksien parantamiseksi vesi puhdistetaan ja bakteerit sekä metallien jäämät hävitetään. Lopuksi vesi kuljetetaan säiliöön, jossa staattisen sähkön avulla johdetaan värinää veteen, mikä auttaa maksimoimaan ihoa kosteuttavat ominaisuudet.

Luomu

AEOS tuotteiden raaka-aineet kasvatetaan heidän omalla Demeter –sertifioidulla -biodynaamisella farmilla. Biodynaaminen viljely tarkoittaa luonnonvarojen kestävää käyttöä. Maan hedelmällisyyttä vaalitaan kompostoinnin, viherlannoituksen, vuoroviljelyn ja biodynaamisten ruiskutteiden avulla. Kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita ei käytetä eikä geenimanipuloituja kylvösiemeniä. Biodynaamisuus on siis luomua vietynä vielä askeleen pidemmälle.

Kristallit

Kristalleilla on jopa satojen tuhansien vuosien muistot ja tietoisuus. Niiden puhdistavat ja parantavat voimat on tunnettu jo pitkään. Kristallitinktuurat tarjoavat todella ainutlaatuisen lähestymistavan ihonhoitoon ja hyvinvointiin. Niillä on terapeuttisia vaikutuksia niin iholle, mielelle kuin sielullekin.

Blue beauty vai pink beauty?

AEOS kosmetiikkasarja sisältää kaksi värilinjaa, BLUE ja PINK. Kumpi sopii sinulle? Anna intuitiosi päättää!

Jos sinisen rauhoittavat sävyt houkuttelevat enemmän, haluat todennäköisesti löytää enemmän rauhaa ja tyyneyttä elämääsi. Sinisen linjan tuotteet sisältävät runsaasti ihoa rauhoittavaa kamomillaa sekä ametistia, turkoosia ja smaragdia, jotka auttavat sinua hidastamaan, hengittämään syvään ja rauhoittumaan.

Jos tunnet enemmän vetoa vaaleanpunaisiin sävyihin, saatat kaivata elämääsi enemmän ystävällisyyttä, huolenpitoa ja rakkautta. Vaaleanpunaisen vetovoima on lempeä muistutus siitä, että sinun tulisi huolehtia ja välittää itsestäsi samalla tavalla kuin välität läheisistäsi. Vaaleanpunaisen linjan tuotteet sisältävät ruusukvartsia, tuliopaalia ja rubelliittia, jotka tukevat sydänchakraa.