Ainoa laatuaan: Sabé Masson Soft Perfume

30.1.2015 | PUR toimitus

Ainutlaatuiset Sabé Masson Soft Perfume -tuoksustickit rantautuivat ensimmäisenä Suomessa PURin valikoimiin ja ovat hullaannuttaneet asiakkaitamme heti saapumisestaan lähtien. Eikä ihmekkään sillä viisi erilaista, hurmaavaa tuoksua yhdistettynä luonnollisista raaka-aineista valmistettuun kosmetiikkatuotteeseen jotka sekä hoitavat että ravitsevat ihoa saa jokaisen naisen tuntemaan olonsa ylelliseksi.

Stickit sisältävät vähintään 10% tuoksua täysin ilman alkoholeja ja parabeenejä ja loput 90% pitää sisällään luonnon omia raaka-aineita, kuten korkealaatuista sheavoita, jotka puolestaan hoitavat ja ravitsevat ihoa. Kaikki tämä yhdistettynä kauniiseen ja helppokäyttöiseen pakkaukseen tekee tuotteesta vastustamattoman, minkä vuoksi se sopiikin jokaiselle itseään arvostavalle ja tuoksuja rakastavalle naiselle kuin nappi takkiin.

Sabé Masson Soft Perfume -tuoksustickit

Luonnolliset Sabé Masson Soft Perfume -tuoksustickit

Alkoholiton ja parabeenitön tuoksu yhdistettynä turvallisiin ja hellävaraisiin, laadukkaisiin luonnon raaka-aineisiin, tekee tuotteesta sopivan myös herkimmällekkin iholle eikä auringonkaan alla tarvitse pelätä alkoholin polttavan valkoisia läikkiä ihoon. Tuoksu myös kulkee kätevästi mukana pienen, huulipunamaisen, pakkauksensa vuoksi minkä vuoksi sen lisääminen aina tarpeen tullen on vaivatonta ja voit hemmotella itseäsi aina halutessasi nauttien samalla tuoksun mieltäylentävistä vaikutuksista. Tuoksu tosin kulkee mukana pitkään kestäen iholla jopa kahdeksan tunnin ajan.

Sabé Masson on tunnettu laatutietoudestaan sillä kyseessä on sama nainen, joka aikoinaan perusti Pariisin ensimmäisen Sephora – myymälän. Tuoksustickien suhteen Sabé on onnistunut tavoitteessaan luoda kauniin ja raaka-aineiltaa korkealaatuisen luksustuotteen, joka on hintansa puolesta kaikkien saatavilla. Kirsikkana kakun päällä myös eettiset arvot ovat kohdallaan ja pakkaukset ovatkin täysin kierrätettäviä eikä tuotteita testata eläimillä.